Jeśli szukasz sali weselnej i chcesz, żeby uroczystość była wyjątkowa to skorzystaj z naszej oferty. Wybierz kompleks Kochanów jako jedno z najbardziej niezwykłych miejsc na wesele w okolicach Krakowa. Na Gości naszej restauracji czekają piękne i eleganckie wnętrza, doskonałe i smaczne menu oraz wyśmienita obsługa, która z pewnością spełni oczekiwania najbardziej wymagających par. Organizowane przez nas przyjęcia weselne na długie lata zapadają w pamięć nie tylko Państwu Młodym ale również Gościom Weselnym.
Przyjęcia weselne organizujemy do 120 osób.

Menu weselne

Cena oprócz eleganckiego menu zawiera;
– obsługę kelnerską,
– dekoracje kwiatowe na stołach,
– kompozycję kwiatową na stół Pary Młodej,
– pokrowce na krzesła Pary Młodej (za dodatkową opłatą oferujemy pokrowce na krzesła dla wszystkich Gości),
– za dodatkową opłatą proponujemy uroczystość przyjęcia weselnego przy okrągłych stołach.

Ponadto:
– uwzględniamy diety indywidualne,
– nie pobieramy korkowego ani ciastowego,
– proponujemy pakiet alkoholowy (Soplica, Pan Tadeusz, Żubrówka) za 29 zł/os.
lub pakiet alkoholowo-ciastowy (Soplica, Pan Tadeusz, Żubrówka i 3 rodzaje ciast) za 50 zł/os.

Na przyjęcia weselne przygotowaliśmy dla Państwa dwa pakiety menu:

Na powitanie: chleb i sól, lampka wina musującego
Napoje: kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane bez ograniczeń.

PAKIET I – 185 zł/os.

Zupy (do wyboru):

  • Rosół z makaronem
  • Zupa koperkowa z knelkami
  • Krem pomidorowy z grzankami

Dania główne(do wyboru):

  • Pieczeń schabowa tradycyjna z sosem kminkowym lub śmietanowym
  • Schab peklowany na sosie borowikowym
  • Kotlet de volaille


Dodatki do dania głównego(do wyboru):

  • Ziemniaki z wody lub pieczone
  • Frytki lub Dufinki
  • Kluski śląskie
  • Zestaw wiosenny z vinegretem
  • Zestaw surówek

Desery (do wyboru):

  • Lody z owocami i bitą śmietaną
  • Panna cotta z sosem owocowym
  • Deser porzeczkowy z lodami

Dania gorące (do wyboru)::

  • Bogracz lub Blanszet wieprzowy z curry
  • Kotlet szydłowiecki z dufinkami i surówką z białej kapusty lub Bitki z indyka z kopytkami i surówką
  • Barszcz czerwony z krokietem lub Żurek staropolski z jajem i białą kiełbasą

Zimny bufet:

Półmiski mięs i wędlin:

  • schab ze śliwką
  • karczek pieczony
  • faszerowane udko z kurczaka
  • pasztet
  • boczek pieczony
  • szynka
  • kiełbasa wiejska, kabanos
  • tymbaliki drobiowe

Sałatki (3 do wyboru):

  • jarzynowa
  • grecka
  • królewska
  • z kurczakiem
  • Waldorff (orzechy, seler)
  • makaronowa
  • wielowarzywna
  • z pieczarkami i jajem

Koreczki śledziowe * Marynaty * Smalec domowy * Sosy: tatarski, chrzanowy
Pieczywo * Winogrona * Ananasy * Owoce sezonowe

PAKIET II – 195 zł/os.

Zupy (do wyboru):

  • Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
  • Bulion królewski z kluseczkami ziołowymi
  • Krem brokułowy z palonymi migdałami i groszkiem ptysiowym

Dania główne(do wyboru):

  • Sakiewki z polędwiczek wieprzowych z nadzieniem z boczku i porów z sosem śmietanowym
  • Polędwiczki grillowane ½ , pierś z kurczaka w ziołach ½ na sosie serowym
  • Cielęcina faszerowana na sosie kurkowym

Dodatki do dania głównego (do wyboru):

  • Ziemniaki z wody lub pieczone
  • Frytki
  • Dufinki lub Szyszki
  • Kluski śląskie lub kopytka
  • Zestaw wiosenny (pomidor, ogórek, sałata)
  • Zestaw surówek (trzy rodzaje)
  • Kapusta pekińska z duetem dipów

Desery (do wyboru):

  • Lody koktajlowe
  • Panna cotta z sosem owocowym
  • Sernik z czekoladą

Dania gorące (do wyboru):

  • Boeuf Stroganov z pieczywem // Gulasz węgierski
  • Szynka Podkomorzego z zasmażaną kapustą // Łosoś z rusztu z sosem cytrynowym i kolorowym ryżem
  • Barszcz czerwony z pasztecikiem francuskim // Barszcz biały z kiełbasą jałowcową

Zimny bufet – półmiski mięs i wędlin:

  • schab ze śliwką,
  • karczek pieczony,
  • faszerowane udko z kurczaka,
  • pasztet,
  • szynka,
  • kiełbasa wiejska, kabanos,
  • tymbaliki drobiowe
  • boczek pieczony

Sałatki (3 do wyboru):

  • jarzynowa,
  • grecka,
  • królewska,
  • z kurczakiem,
  • Waldorff (orzechy, seler),
  • makaronowa,
  • wielowarzywna,
  • z pieczarkami i jajem

Pstrągi w galarecie * Deski serów * Koreczki śledziowe * Marynaty * Smalec domowy * Sosy: tatarski, chrzanowy * Pieczywo * Winogrona * Ananasy * Owoce sezonowe.

PEŁNA OFERTA WESELNA